top of page

Uplifting

Je hebt een thuiswerkplek. Nu wil je deze plek graag organiseren, accenten aanbrengen en hebt nood aan advies wat betreft de kleuren, de plaatsing van je bureau, het kiezen van de juiste stoel, enzovoort. Dan ben je best met het ‘Bronze-pakket’. 

€ 299

​​Inbegrepen in dit stylingpakket:

 • een online adviesgesprek via zoom of telefonisch?

 • een uitgewerkt styleboard van de sfeer die past bij je merk en /of je karakter

 • een plattegrond om af te lezen waar je het beste je meubels plaatst om een zo goed mogelijke lichtinval te hebben en om je bureauruimte optimaal in te delen 

 • de juiste kleuren die passen bij je merk en bij je persoonlijkheid en je in de juiste mood brengen om productief te werken 

office sketch

Stylingpakket voor ieders budget

Full


Kun je moeilijk kiezen voor je interieur en hou je graag controle om miskopen te mijden, dan is het ‘Full service’ pakket iets voor jou. Met deze styling krijg je alles van het Uplifting-pakket, aangevuld met een 3D plan waarmee je zelf vooraf de thuiswerkplek kan beleven door er een virtuele wandeling in te maken. Handig om nog dingen beter te zetten of te grote of kleine meubels aan te passen naar de juiste maat. Je kan tijdens zo’n virtuele wandeling ook kleuren testen en het effect ervan meteen ervaren.

€ 749

​Inbegrepen in dit stylingpakket:

 • een online adviesgesprek via zoom of telefonisch?

 • een uitgewerkt styleboard van de sfeer die past bij je merk en /of je karakter

 • een plattegrond om af te lezen waar je het beste je meubels plaatst om een zo goed mogelijke lichtinval te hebben en om je bureauruimte optimaal in te delen 

 • de juiste kleuren die passen bij je merk en bij je persoonlijkheid en je in de juiste mood brengen om productief te werken 

 • een 3D plan van je thuiswerkplek of andere kamer(s)

 • een virtuele reis doorheen de kamers

Prestige

Geen tijd en inspiratie? Liever geen zorgen en de inrichting van je bureauruimte van A tot Z voor jou geregeld? I am your woman. ;-) 

Ik ontzorg je volledig op vlak van de styling en inrichting van de kamers. Tijdens ons (online) gesprek luister ik naar je wensen en bekijken we de mogelijkheden van de ruimte. Daarna ga ik aan de slag met deze informatie. Daaruit volgt een styleboard en ik teken een 3D plan van de bureauruimte inclusief meubels. De meubels selecteren we in samenspraak via beeldmateriaal of we plannen een winkelmoment in. Je krijgt toegang tot mijn netwerk van leveranciers waar we rechtstreeks kunnen bestellen. Voor we effectief starten met de inrichting wandelen we virtueel door de ruimte om finaal te beslissen. Daarna gaan we aan de slag. 

Ontzorgen mag je bij YOHO letterlijk nemen, want voor de bestelling, levering tot montage en plaatsing kan gezorgd worden. Een muur een kleuraccent geven? Een meubel upcyclen?
YOHO zorgt ervoor! 

 

Geef je de inrichting graag uit handen? Ik zorg ervoor dat dit de thuiswerkplek wordt waar je nooit meer weg wil. Misschien goed voor je baas, maar vooral ideaal voor jezelf! 
 

Tiny House

Heb jij geen extra ruimte in je huis en wil je een thuiskantoor in je tuin?  Dat kan met een container die volledig is ingericht als een tiny house. We werken met verschillende standaardafmetingen, vensters en deuren zijn naar wens te plaatsen. 

De container wordt geleverd en geplaatst door onze professionele partner. De laatste afwerkingen en inrichting gebeuren ter plaatse.

Het voordeel van een tiny house container?
 

 • de tiny house wordt volledig afgewerkt in je tuin geplaatst, dus geen stof, bouwmateriaal, werkmannen of afval in je tuin

 • elektriciteit en verwarming zijn aanwezig, allemaal geplaatst volgens je eigen wensen

 • goede isolatie, dus bestendig tegen weer en wind

 • je kan huren, ideaal als je een tijdelijke, snelle oplossing zoekt

bottom of page